♥ ♥


yeahh . ini kakak baru saya :) Nama dia Mayy :D lebih dikenali sebagai Mayy Barney . ouh yeahh . tadi IM kat facebook , kenal-2 dia offer jadi adik angkat dia . terima je lah , lagi pun dia baik , sporting , and most important dia caring . aww 
kakak , happy jadi adik angkat kakak , hope kekal iloveyou :*



haha , ini lelaki pula nama Is . Nama sebenar taktahu . haha tadi pun IM ngan dia . dia baik , sporting and macam-2 . dia tolong aku tadi . haha baik sungguh Is ni :) dia ni member Arai awww
:)
Is seronok dapat kawan macam awak , hope kawan sampai bila-2 . And thanks sebab sudi jadi kawan Aien .